Awards

Innogie har gennem årene modtaget adskillige priser – se et udvalg nedenfor.
Derudover er Innogie stolt og taknemmelig over at have modtaget støtte fra en lang række anerkendte fonde, institutioner m.v. – i både ind- og udland.

iF Design Award

Innogie ApS modtog februar 2017 den prestigefyldte iF Design Award; en internationalt anerkendt designpris.

Hvert år organiserer Tysklands ældste uafhængige designorganisation, iF International Forum Design GmbH, iF DESIGN AWARD.

Med sit produkt  “Innogie Solar Roof”  vandt Innogie i disciplinen “Product” under kategorien “Building Technology”.
Innogies integrerede solenergitag overbeviste med sit flotte og unikke design dette års jury, som bestod af 58 højtprofilerede eksperter fra hele verden. Konkurrencen var intens: mere end 5.500 forslag blev indsendt fra 59 lande i håbet om at modtage det prestigefyldte kvalitetsstempel

Danish Design Award

Innogie ApS modtog april 2016 i kategorien ”spar penge” prisen for Innogie Roofing System, et æstetisk, og innovativt solenergitag til en overkommelig pris, der betaler sig selv tilbage i løbet af få år.

Juryens begrundelse:

“Innogie er et tag med Return On Investment. Hvor almindelige tage er ren afskrivning, tjener Innogie sig selv hjem over en kort årrække til en kvadratmeterpris, der kun er lidt højere end prisen på tilsvarende hårde tage”.

 

 

Sustainable Build

Sustainable Build – har til formål at fremme vækst indenfor bæredygtigt byggeri.
I 2016 blev Innogie udvalgt som innovatør for Sustainable Build:
“Innogie har udviklet en æstetisk flot tagdækningsløsning, der kan producere både varme og elektricitet med solen som primær energikilde”.

Læs mere om Sustainable Build her.

 

MarkedsmodningsFonden

Innogie ApS modtog april 2014 støtte fra Markedsmodningsfonden til at teste Innogie Roofing System i markedet.

Markedsmodningsfonden har til formål at fremme vækst, beskæftigelse og eksport, herunder særligt i små og mellemstore virksomheder inden for områder, hvor Danmark har særlige styrker og potentialer. Det kan eksempelvis være grøn omstilling, sundheds- og velfærdsløsninger, design og andre kreative erhverv mv.

Venture Cup Idea Competition

Innogie ApS vandt januar 2011 prisen I kategorien Cleantech, efter at idéen blev fremlagt for et dommerpanel og tilskuere.

INCENSe

Innogie ApS modtog januar 2016 støtte fra Incense Award i forbindelse med at udvikle en banebrydende metode til at dele elektricitet igennem et stort netværk af Innogie Roofing System løsninger i hele verdenen.

EUDP

Innogie ApS modog oktober 2015 støtte fra EUDP med det formål at udvikle et æstetisk attraktivt BIPV tag løsning.

Væksthus Midtjylland

Innogie ApS modtog maj 2011 ”STARTmidt Accelerator Vækstpakke” af Væksthus Midtjylland med det formål at støtte virksomheden til juridiske rådgivning.

Ministeriet for Forskning, Teknologi og Innovation

Innogie ApS blev september 2010 tildelt støtte til at lave en ansøgning til EU Kommissionens ”Seventh Framework Programme: Research for the benefit of SMEs.”

Alexander Foss Industrifond

Innogie ApS fik juni 2010 tildelt støtte af Alexander Foss Industrifond med det formål at teste og videreudvikle Innogie Roofing System.

Horizon 2020

Innogie ApS modtog januar 2015 støtte i forbindelse med deltagelse i EU’s H2020 projekt, More-Connect, som du kan læse mere om her

KONTAKT

Sådan kommer du i gang med Innogie

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.

Tlf.: +45 5188 2665  |  Mail: info@innogie.dk